Organiseren bij Luchtvaartmuseum Aviodrome

Luchtvaartmuseum Aviodrome biedt u de vliegende start voor elk evenement!

Aviodrome is een unieke evenementenlocatie. Met 10.000 m2 aan vliegtuighistorie en tal van sfeervolle zakelijke ruimtes staat Aviodrome garant voor memorabele presentaties, vergaderingen, beurzen, bedrijfsuitjes, diners, congressen en teambuildingactiviteiten. Uw evenement in Business Class! Ontdek hieronder alle evenementen die u bij ons kunt organiseren.


Bedrijfsuitje & Teambuilding

Aviodrome is zeer geschikt voor een uniek bedrijfsuitje of teambuilding: van rondvluchten tot rondleiding, van schietclinics tot avontuurlijke spelprogramma’s.

Meer informatie


Vergadering

Inspirerend en effectieve vergaderingen. Of u nu vergadert met 6 of 40 personen, Aviodrome biedt grote diversiteit aan zalen voor elke groepsgrootte.

Meer informatie


Presentatie

Aviodrome is ‘the place to be’ voor inspirerende presentaties. Gerelateerd aan luchtvaart of niet, uw presentatie zal nog lang blijven hangen bij uw gasten.

Meer informatie


Congres

In het Filmtheater zijn vaste fauteuils voor 245 personen, maar ook de andere zalen kunnen een hoogwaardig congres huisvesten.

Meer informatie


Beurs

Aviodrome kan uitstekend beurzen faciliteren. Wilt u vliegtuigen op de achtergrond of creëert u juist een totaal andere sfeer?

Meer informatie


Receptie

Borrelen in hoge sferen tijdens een receptie voor uw bedrijf, groot of klein.

Meer informatie


Feesten en partijen

Met Aviodrome als evenementenlocatie is elk feest uniek. Een feest tussen de vliegtuigen of een grootse zomerse barbecue op het grote buitenterrein. Wat voor feest u ook wilt vieren, alles is mogelijk!

Meer informatie


Horeca bij uw evenement

Geen vliegtuigmaaltijden maar top-catering. Laat uw gasten genieten van culinaire verrassingen, zowel op het gebied van drank als spijs.

Bekijk mogelijkheden