Beurzen

Geef uw evenement ‘vleugels’

Een onderscheidende beurs bij Aviodrome

Een beurs in Aviodrome Lelystad Airport geeft uw beurs een niet alledaags karakter. Geen kale hallen, maar een mooi ingerichte locatie, die uw evenement ‘vleugels’ geeft. Aviodrome Lelystad kenmerkt zich door flexibiliteit: u kunt in meerdere ruimtes van het pand terecht en tevens op het geasfalteerde buitenterrein. De ligging van Aviodrome in Midden-Nederland is ook gunstig voor uw bezoekersaantallen. Daarnaast is het leuke van Aviodrome dat uw bezoekers de beurs kunnen combineren met een wandeling door het museum.

Aviodrome Lelystad Airport biedt u unieke ruimtes

Dankzij de vijftien gevarieerde ruimtes (zie ook zaalinformatie) kunt u uw beurs bij Aviodrome Lelystad zo uitgebreid maken als u wilt. De zalen in zowel het Hoofdgebouw als het Schipholgebouw 1928 kunnen gekoppeld worden, bijvoorbeeld met een ruimte voor presentaties, een ruimte voor catering en enkele ruimtes voor de beurs. Ideaal is dat u ook een beurs kunt combineren met een productpresentatie, waarbij uw bezoekers bij de stands de producten kunnen leren kennen.

Advies op maat

Twijfelt u welke ruimte het beste past? Of wilt u tijdens een rondleiding het complete aanbod bekijken? Neem dan contact met ons op, we denken graag met uw mee.

Neem contact met ons op