Vergaderen

Unieke en inspirerende vergaderruimtes vind u bij Aviodrome

Vergaderlocatie Aviodrome Lelystad Airport

Er ligt een bijzonder keuzemenu aan bijzondere vergaderruimtes bij Aviodrome. Dankzij de aangrenzende ruimtes is een afzonderlijke horecavoorziening prima te combineren. Aviodrome kan de ruimtes geheel naar uw wens inrichten en maatwerk op het gebied van techniek verzorgen: u hoeft enkel plaats te nemen. Aviodrome Lelystad is de enige plek in Nederland die u tegen een aantrekkelijke prijs zeer bijzondere ruimtes aanbiedt.

Bekijk de vergaderzalen

Vergaderen in unieke en exclusieve locatie

U kunt een ruimte huren om in alle rust in Midden-Nederland te vergaderen, maar dankzij het museum en vliegveld bij Aviodrome Lelystad kunt u ook leuke activiteiten aan het programma voegen. Ideaal om even het hoofd in de wolken leeg te maken zodat het gezelschap weer vol inspiratie aan de slag kan.

Wat dacht u van een trip naar de wolken met een vliegtuig of helikopter met een rondvlucht? Of liever zelf achter de stuurknuppel kruipen in de Flight-simulator? Deze mogelijkheden maken Aviodrome uniek en u schrijft een prachtige activiteit bij op uw lijstje met levenservaringen.

Bekijk de mogelijkheden