Congressen

Van klein naar groots, met unieke breakoutmogelijkheden

Grote of kleine congressen bij Aviodrome

De congreszalen van Aviodrome zijn zeer divers en de kracht daarvan is bovendien dat Aviodrome voor ieder wat wils biedt. Zo kunt u in het 3D-theater terecht, waar één van de grootste projectieschermen van Nederland van maar liefst 250 m² hoge ogen gooit. Het Filmtheater heeft ruimte voor 245 personen. Bent u met een kleiner gezelschap, dan kan de Briefingroom naar uw wensen worden aangekleed. Een andere optie is de Uiverzaal, die plaats biedt aan maximaal 380 personen in theateropstelling. Voor alle keuzes geldt dat maatwerk wat betreft techniek oneindige mogelijkheden biedt.

Rondvlucht of rondleiding bij Aviodrome

Aviodrome Lelystad Airport biedt als geen ander spectaculaire break-outs aan, als pauze tijdens het congres of als middagprogramma. Zo kunt u een rondleiding volgen in de Boeing 747, één van de juweeltjes van Aviodrome Lelystad Airport. Maar zelfs een rondvlucht of in de Flight-simulator zelf de stuurknuppel in de hand nemen en de nagebootste situaties die net echt lijken zelf ervaren. Dit wordt als zeer uniek ervaren en dat is het ook! Kortom: Aviodrome biedt als één van de weinigen mooie congresruimtes aan tegen scherpe prijzen met tevens vermakelijke elementen.

Advies op maat

Twijfelt u welke ruimte het beste past? Of wilt u tijdens een rondleiding het complete aanbod bekijken? Neem dan contact met ons op, we denken graag met uw mee.

Neem contact met ons op