De Uiverzaal is een multifunctionele ruimte die geschikt is voor maximaal 400 personen. De ruimte kan geheel naar wens worden ingericht en is geschikt voor een scala aan evenementen zoals presentaties, diners, personeelsfeesten en beurzen.

Een snelle impressie van de ruimte?

Bekijk hieronder de slideshow voor een impressie van deze en andere ruimtes van Aviodrome.

De Uiverzaal is een multifunctionele vierkante ruimte van 400 m2 en met vaste vloerbedekking. De ruimte is geschikt voor 400 personen en kan geheel naar wens worden ingericht. De Uiverzaal kan ingericht worden voor diverse evenementen en bijeenkomsten zoals presentaties, diners, personeelsfeesten en beurzen. De Uiverzaal grenst direct aan de Friendship Foyer, die ideaal dienst kan doen als ontvangstruimte.

Multifunctionele ruimte

De Uiverzaal kan volledig ingericht worden naar eigen smaak. Gordijnen, trendy tafels, stoelen en audiovisuele technieken kunnen verzorgt worden. Daarnaast kan de Uiverzaal bij Aviodrome Lelystad perfect dienen als centrale locatie tussen uw parallelle sessies. U kunt er tevens groot materieel, zoals auto’s en machines, binnen plaatsen als decor van uw evenement.

Specificaties

Oppervlakte
400 m2
Theateropstelling
tot 380 personen
Feest
tot 400 personen