Hoofdgebouw

Aviodrome dé plek voor uw zakelijke evenement

Het hoofdgebouw van Aviodrome Lelystad Airport kent een verzameling van ruimtes met allemaal een speciaal tintje vlieghistorie. U heeft in het Aviodrome hoofdgebouw de keuze uit:

• Skymasterplein: voor o.a. ontvangst, feest, evenement en diner.

• Filmtheater: voor o.a. vergadering, congres of presentatie.

• Friendship Foyer: voor o.a. ontvangst, diner of kleine beurs.

• Uiverzaal: voor o.a. vergadering, congres, diner, beurs of

productpresentatie.

• Museumzaal: voor o.a. een diner, borrel of feest.

• Dakota Panaroma: voor o.a. een borrel, diner en feestavond.

Combineren van ruimtes makkelijk bij Aviodrome

In het hoofdgebouw van Aviodrome Lelystad Airport heeft u de keuze uit zes ruimtes, maar natuurlijk kunt u ook meerdere ruimtes tegelijkertijd gebruiken, bijvoorbeeld bij beurzen,vergaderen, congressen of (bedrijfs)uitje of evenementen. In het hoofdgebouw kan dat heel gemakkelijk, omdat de meeste ruimtes aan elkaar grenzen. Dit maakt het verplaatsen naar een andere ruimte enkel een kwestie van in en uitlopen.

Sky is the limit op Skymasterplein van Aviodrome

Het Skymasterplein kan tijdens openingstijden van Aviodrome Lelystad Airport dienen als ruimte voor de ontvangst. Buiten de reguliere openingstijden kan in deze ruimte van 746 m² ook smaakvol gedineerd worden in een gezellige dineropstelling. U waant zich op het vliegveld dat exclusief voor u is geopend. Skymasterplein is ook een geschikte ruimte voor een feestavond tot zo’n 900 feestgangers. De combinaties met het naastgelegen Filmtheater en Friendship Foyer breiden de mogelijkheden verder uit.