Boeing 747

Boeing 747 geeft u exclusieve beleving

De Boeing 747 van Aviodrome Lelystad Airport zorgt er op twee manieren voor dat u ‘in de wolken bent’. U kunt er memorabel vergaderen, borrelen, productpresentaties en lezingen houden of u kunt tijdens een rondleiding een exclusief kijkje nemen in alle ruimtes van dit bijzondere vliegtuig. Weinig ogen krijgen de kans om een blik op dit prachtige KLM sierstuk te werpen. Zo wordt een zakelijke bijeenkomst bij Aviodrome Lelystad Airport ‘een hele vlucht’ met effectiviteit op een indrukwekkende locatie.

Keuze uit drie ruimtes in Boeing 747 van Aviodrome

De Boeing 747 van Aviodrome Lelystad Airport heeft drie ruimtes voor zakelijke gelegenheden, waar u de originele lucht kunt opsnuiven:

• Economy Class: uniek vergaderen in de Boeing 747 van KLM

• Business Class: kom bijeen op 18 meter hoogte met mooi uitzicht

• Vrachtruim: vrachtruim in originele staat met iedere gewenste aankleding

Bij Aviodrome geldt: business meets impressive

'Reis' met uw gasten Business Class bij Aviodrome Lelystad Airport. Met de achttien comfortabele stoelen en het projectiescherm zijn alle ingrediënten voor een vruchtbare productpresentatie, vergadering of brainstorm aanwezig. Daarnaast zal uw gezelschap onder de indruk zijn van de unieke Business Class ruimte van de Boeing 747, want niet veel mensen brengen hier veel tijd door. En wat dacht u van het uitzicht op het buitenterrein op achttien meter hoogte?