Bedrijfsuitje

Een origineel en succesvol bedrijfsuitje met uitdaging en sportieve activiteiten

Origineel bedrijfsuitje: stel uw programma samen

Aviodrome Lelystad heeft diverse originele bedrijfsuitjes voor u in petto. Zo kunt u tijdens uw bedrijfsuitje in het vliegtuigmuseum een rondleiding volgen of juist zelf Aviodrome ontdekken. Andere mogelijkheden die Aviodrome u voor uw bedrijfsuitje biedt:

  • rondleiding door het museum
  • een rondvlucht
  • een ‘vliegreis maken’ met de Flight Simulator
  • lunchen, borrelen of barbecueën
  • afsluiting met een feest

Stel zelf het programma van een origineel bedrijfsuitje tussen de vliegtuigen samen en kies de invulling waar uw hart sneller van gaat kloppen. De plezierige en leuke activiteiten brengen u naar grote hoogte.

Succesvolle mix van zakelijk en plezier

Naast een bedrijfsuitje waarbij de focus ligt op gezelligheid en een originele dag in Aviodrome, bieden we ook een succesvolle mix van formele en informele activiteiten. U kunt bijvoorbeeld eerst vergaderen of een congres houden en dit combineren met een vermakelijke activiteit. Denk hierbij aan een vlucht in een flightsimulator of een rondleiding langs de vliegtuigen op het terrein. Zo wordt uw bedrijfsuitje gegarandeerd effectief, origineel en vermakelijk. Maar daar houden de mogelijkheden niet op. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op.


Activiteitenvliegend vliegtuig lucht aviodrome lelystad airport

Zoekt u een onderbreking van uw zakelijke evenement of een teambuildingsuitje met een sportieve component? Bij Aviodrome wordt u gegarandeerd uitgedaagd!

Bekijk alle activiteiten


Veel zalen, veel mogelijkheden
Aviodrome Lelystad buitenterrein

Bent u benieuwd naar de zalen waarin u bij Aviodrome uw evenement kunt organiseren? Bekijk per zaal de mogelijkheden in één overzicht.

Bekijk alle ruimtes