Vliegen

Sla uw vleugels uit bij Luchtvaartmuseum Aviodrome. Vlieg letterlijk weg in een flight simulator of een Cessna vliegtuig. Durft u het aan?

Rondleiding

helicopter mbb bolkow-105 aviodrome lelystad airport

Tijdens een rondleiding door het museum van zo’n 6.000 m² ‘vliegt’ u in chronologische volgorde door de fascinerende geschiedenis van de luchtvaart van 1785 tot nu. De mensheid begaf zich voor het eerst tussen de wolken met een luchtballon. Vogels waren een inspiratiebron om te kunnen vliegen. In de 17e eeuw werden grappige en ongelukkige pogingen gedaan om in de lucht te blijven. De rondleiding leert u heel wat leuke en interessante feiten over de vlieghistorie. In het museum en op het buitenterrein treft u juweeltjes aan van vliegtoestellen, waaronder de Boeing 747 en Lockheed Constellation. Ontdek ze van dichtbij!


Flight Simulator

vliegsimulator vliegtuig piloot aviodrome lelystad airport

Stap aan boord van deze simulator en vlieg samen met een enthousiaste instructeur zelf in een Boeing 737-800. U maakt elke beslissing zelf: van vertreklocatie en bestemming tot aan de weersomstandigheden. U heeft alles in de hand om een mooie take-off en veilige landing te maken! Wat dacht u van een prachtige landing op het oude vliegveld van Hong Kong? Er kunnen 3 gasten tegelijkertijd in de simulator plaatsnemen, waarvan 1 gast in de cockpit. De overige gasten kijken mee op een tv-scherm.


Rondvlucht

Uniek aan Luchtvaartmuseum Aviodrome is dat u ook daadwerkelijk kunt vliegen met uw gezelschap. Zo gaat u letterlijk de hoogte in en wordt uw dag echt onvergetelijk. Maak een rondvlucht in een Cessna viegtuig of een van de historische vliegtuigen.

Kijk voor alle mogelijkheden op Aviodrome Rondvluchten.


Advies op maat

Heeft u hulp nodig bij uw programma? Of bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw dag? We denken graag met uw mee!

Neem contact met ons op


Bekijk ook onze andere activiteitcategorieën