Spelprogramma’s

Welk team weet het beste samen te werken en zijn collega's in het heetst van de strijd te slim af?

Wie is de Mol?

Dit spelprogramma is gebaseerd op het bekende tv-programma

Intrige en bedrog; niemand is te vertrouwen en niets is wat het lijkt. Speelt u ook mee in de volgende aflevering van Wie is de Mol? De spanning begint al thuis. Voorafgaand aan het programma krijgt u een vragenlijst thuisgestuurd. Op basis hiervan wordt de Mol gekozen.

Tijdens de verschillende opdrachten, begeleid door professionele instructeurs, probeert u zoveel mogelijk geld te verdienen en tegelijkertijd ontdekt u het museum. Let op: onder uw gezelschap bevindt zich één saboteur: de MOL. Hij of zij zal vertragen, bedriegen, liegen, lachen, huilen… en dit alles om de opdrachten te laten mislukken.

Op basis van de vragenlijsten is dé test gemaakt, gevuld met informatie én identiteit van de Mol. Tijdens het programma wordt u twee keer getest. Wie het meest weet over de mol wint!

Sherlock Holmes

Moord, spanning en sensatie bij Aviodrome! Tijdens dit spel gaat u met behulp van PDA en GPS zelf op pad om het mysterie op te lossen. Na een uitleg over het gebruik van de technische hulpmiddelen wordt het mysterie door Sherlock Holmes zelf toegelicht. Wie achterhaalt als eerste de complete toedracht van dit mysterie.

CSI: Crime Scene Investigation

Stap in de voetsporen van de rechercheurs van deze populaire tv-serie en los de moordzaak op! Als CSI-agent gaat u met uw team op pad om met behulp van de nieuwste snufjes op het gebied van ‘crime solving’ aanwijzingen te vinden over de gepleegde moord.

Een smartphone met speciale Crime-App wijst u aan de hand van GPS de weg naar de sporen die op het plaats delict zijn aangetroffen, zoals vingerafdrukken, beelden van beveiligingscamera’s, getuigenverklaringen en politie rapporten. Met behulp van de visuele aanwijzingen en geluidsfragmenten brengt u verschillende verdachten in beeld. Maar wat is hun motief? En wie heeft de moord nu daadwerkelijk gepleegd? Kruip in de huid van CSI-agent en beleef dit intense avontuur.


Advies op maat

Heeft u hulp nodig bij uw programma, of bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw dag? We denken graag met uw mee!

Neem contact met ons op


Bekijk ook onze andere activiteitcategorieën