Schieten

Wie is de Robin Hood, of juist de Wilhelm uit uw gezelschap? Wie kan het beste omgaan met lichaamsbeheersing en concentratie?

Kruisboog schieten

Een kruisboog is een krachtig wapen. Wilhelm Tell maakte er fuore mee. Maar ook de Grieken, Romeinen en Chinezen maakten al gebruik van deze scherpschiettechniek. Het vereist een goede beheersing en techniek om de roos te raken. Gaat u de uitdaging aan?


Handboog schieten

Concentratie en lichaamsbeheersing zijn hier de sleutelwoorden. Maar het plezier staat voorop: schiet u in de roos? Ontdek de verborgen talenten van uw collega`s, vrienden of familie en vergelijk onderling de resultaten. Wie is de Robin Hood van uw gezelschap?


Compoundboog schieten

Afgeleid van de ‘normale’ handboog is er nu ook de compoundboog. Door de katrollen aan het einde van de boog trek je deze boog makkelijker aan en schiet deze bijna vier keer sneller dan de conventionele handboog.


Combi scherpschieten

Wie is de Robin Hood, of juist de Wilhelm uit uw gezelschap? Wie schrijft geschiedenis en kan zichzelf kronen tot de scherpschutter van de groep? Maak een keuze uit twee van de eerder genoemde ‘schietdisciplines’, het is altijd een schot in de roos!


Advies op maat

Heeft u hulp nodig bij uw programma, of bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw dag? We denken graag met uw mee!

Neem contact met ons op


Bekijk ook onze andere activiteitcategorieën