Avontuurlijk

Voor waaghalzen biedt Aviodrome enerverende activiteiten: Waag de sprong en ervaar de vrijheid!

Abseilen vanuit de Boeing 747

Ervaar het ultieme James Bond-gevoel. Beeld u de spannende achtervolging in. Trek een veiligheidstuigje aan en laat u aan het klimtouw naar beneden zakken vanuit dit imposante toestel. De Boeing is 19 meter hoog, wat absoluut zorgt voor een unieke abseil belevenis!


Tokkelen vanaf het Schiphol Gebouw

Waag de sprong en ervaar de vrijheid! Bij het tokkelen daalt u af van een diagonaal gespannen lijn, een soort kabelbaan. Uw gasten worden vakkundig begeleid door een instructeur en gezekerd voor de afdaling. Durft u het aan? Stap over de rand van het balkon en u zoeft zo als een echte avonturier naar beneden. Wees gerust, u staat in no-time weer met beide benen op de grond. Waagt u de sprong van ons prachtige Schiphol Gebouw?


Wandklimmen

Een steile wand, een aantal grepen, de weg omhoog ligt voor u open. Vakkundig gezekerd en begeleid door een instructeur klimt u tegen de klimtoren omhoog. De toren is maar liefst 8,5 meter hoog en heeft drie beklimbare wanden met maar liefst 6 routes die verschillen in de moeilijkheidsgraad.


Advies op maat

Heeft u hulp nodig bij uw programma, of bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw dag? We denken graag met uw mee!

Neem contact met ons op


Bekijk ook onze andere activiteitcategorieën