Uw evenement in Business Class

Luchtvaartmuseum Aviodrome ademt pure luchtvaarthistorie en creëert daarmee een sfeer waarin evenementen, vergaderingen of congressen moeiteloos tot resultaten leiden.

Alle zakelijke ruimtes hebben een eigen luchtvaartthema en een aantal ervan vormt zelfs een thema op zich: in het vrachtruim van de Boeing 747 bevindt zich een vergaderruimte waar we graag de stoelen klaarzetten voor een onvergetelijke productpresentatie. Het historische Schipholgebouw, met zijn karakteristieke Plesman Salon, biedt een rustige en representatieve ruimte voor een vergadering of brainstormsessie.

Qua activiteiten is Aviodrome ronduit uniek: de flight simulator, rondvluchten met Cessna’s, rondleidingen in het museum, het 4D-theater – the sky is hier letterlijk the limit!


15 ruimtes, oneindige mogelijkheden

Aviodrome beschikt over vijftien ruimtes, verschillend in grootte en aankleding, maar allen met een duidelijke link naar de luchtvaart. De locatie is daardoor uitermate geschikt voor gethematiseerde evenementen. Het presenteren van een nieuwe strategische koers, kan in Aviodrome perfect opgehangen worden aan het thema luchtvaart. Cessna vliegtuigen inzetten of een presentatie in een Boeing 747: daarmee creëert u een beleving die blijft hangen!
Hieronder vindt u alle informatie over de te organiseren evenementen, de diverse activiteiten en een overzicht van alle zalen.

Evenementen organiserenbedrijfsfeest zakelijke mogelijkheden aviodrome lelystad airport

Van bestuursvergadering tot congres, van teambuilding tot bedrijfsfeest. Voor elk type evenement, indoor of outdoor, kunt u terecht bij Aviodrome.

Meer informatie

Activiteiten organiseren

vliegsimulator vliegtuig piloot aviodrome lelystad airportUw meeting afwisselen met een CSI-spel? Tijdens een teamuitje elkaar uitdagen in de flightsimulator of met abseilen vanuit de Boeing 747? Bij Aviodrome kunt u binnen en buiten genieten van diverse (sportieve) activiteiten.

Bekijk de mogelijkheden

De zalen & ruimtes

Met 15 zalen en een gigantisch outdoorterrein beschikken we altijd over een ruimte die past bij uw evenement. Van een boardroommeeting in de Boeing 747 tot een groot bedrijfsfeest in de hangar tussen de vliegtuigen.

Meer informatie

6 redenen om te kiezen voor Luchtvaartmuseum Aviodrome:

  • 15 flexibele & sfeervolle ruimtes
  • Voor groepen van 4 tot 1.500 personen
  • Uw themafeest compleet in stijl
  • Rondvluchten in een (historisch) vliegtuig of helikopter
  • Veel breakout-mogelijkheden, perfecte afwisseling voor uw meeting
  • Uniek 4D-theater

Bekijk ook