Update coronavirus

Aviodrome is weer open. Kleinschalige evenementen zijn weer toegestaan hierbij zullen wij de 1,5 meter afstand tussen de gasten in acht nemen. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen en zodra er meer bekend is over de mogelijkheden van de organisatie van evenementen zullen wij hierop onze regels aanpassen.

Wij nemen deze situatie zeer serieus en volgen de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. De gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, leveranciers, partners en bezoekers zijn onze eerste prioriteit. De afgelopen weken hebben wij het advies van het RIVM zorgvuldig opgevolgd en de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen.

Kleinschalige evenementen zijn weer toegestaan maar dit betekent voor het Aviodrome dat wij de 1,5 meter afstand tussen de gasten in acht zullen nemen. Vooralsnog dat 1,5 meter gehandhaafd blijft kunnen wij tot maximaal 70 gasten tegelijk ontvangen in één ruimte. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen en zodra er meer bekend is over de mogelijkheden van de organisatie van evenementen zullen wij hierop onze regels aanpassen.

Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op met het Aviodrome via sales@aviodrome.nl of 0320289843.