Update coronavirus

Naar aanleiding van de genomen maatregelen en adviezen rondom het Coronavirus (COVID-19) van het RIVM en de Nederlandse Overheid is het museum op dit moment gesloten en is het niet mogelijk om een evenement te organiseren.

Wij nemen deze situatie zeer serieus en volgen de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. De gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, leveranciers, partners en bezoekers zijn onze eerste prioriteit. De afgelopen weken hebben wij het advies van het RIVM zorgvuldig opgevolgd en de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen. Het museum gaat binnenkort weer open en we hopen dat daarna ook de evenementen weer zijn toegestaan.

Dit betekent voor het Aviodrome dat wij de 1,5 meter afstand tussen de gasten in acht zullen nemen, ook tijdens evenementen. Als 1,5 meter gehandhaafd blijft kunnen wij tot maximaal 40 gasten ontvangen in één plenaire ruimte.
Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen en zodra er meer bekend is over de mogelijkheden van de organisatie van evenementen zullen wij hierop onze regels aanpassen.

Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op met het Aviodrome via sales@aviodrome.nl of 0320289843.